Basis behandeling  €34,-

Deze behandeling is de standaard behandeling waarin alles wordt gedaan om je voeten weer piekfijn in orde te krijgen. Hij bestaat uit het dun maken van verdikte nagels, nagels knippen, frezen en polijsten, nagelomgeving schoonmaken, eelt verwijderen en een eventuele voetklacht zoals een likdoorn of een ingroeiende nagel of kloven behandelen. 
We sluiten af met een lekkere, verzorgende voetencrème. (max 50 minuten)

Uitgebreide behandeling  €40,-

Mocht ik meer tijd nodig hebben voor je omdat jouw voeten gewoonweg wat meer aandacht nodig hebben dan past deze behandeling beter bij je.
Je krijgt hiervoor, net zoals bij de basis behandeling, het volgende: het dunner maken van verdikte nagels, nagels knippen, frezen en polijsten, nagelomgeving schoonmaken en eelt verwijderen en eventuele voetklachten zoals, likdoorns, ingroeiende nagels en/of kloven behandelen. 

We sluiten af met een lekkere, verzorgende voetencrème. (max 75 minuten)

Deelbehandeling €22,50

Deze korte behandeling van max 30 minuten bestaat uit het behandelen van likdoorns, ingroeiende nagels of kloven of een ander voetprobleem. 

Gellak in combinatie met basisbehandeling  €50,-

Voetstudio Melanie maakt gebruik van pinkgellac, een nagellak die wordt uitgehard onder een LED lamp. Op deze  manier blijft de nagellak lang mooi en goed zitten. Op de voeten tot wel 6 weken. Als je bij mij je nieuwe gellak laat plaatsen verwijder ik de oude gratis voor je.
Wil je je gellak laten verwijderen zonder behandeling dan bereken ik hier  € 15,- voor.

Depend O2 nagellak in combinatie met basisbehandeling  € 42,-

De zuurstofdoorlatende nagellak van het Zweedse merk Depend O2 is een fijne nagellak om te gebruiken als alternatief voor gellak. 

Omdat de nagellak doorlatende eigenschappen heeft is deze ideaal om te combineren met het behandelen van ontsierende kalk en/of schimmelnagels. (Hiervoor raad ik je de gouden combinatie van HFL laboratories solutionspray en Dadióil aan.) 

De nagellak is in verschillende kleuren te koop bij mij voor  € 5,-
Mocht je de nagellak aanschaffen tijdens je behandeling dan doe ik de lak gelijk voor je op je nagels, wel zo makkelijk!
 
Let op! Neem slippers mee voor na de behandeling, de nagellak is zo droog maar dan nog niet uitgehard.

Cosmetische behandeling 
in combinatie met 
gellak of Depend O2 

 €35/25,-

Geen pedicure behandeling nodig maar wel verzorgde tenen met gellak of nagellak? Dat kan natuurlijk ook. Boek je deze behandeling dan knip en vijl ik je nagels in model om ze daarna te voorzien van een mooie kleur. Gellak is een nagellak die wordt uitgehard onder een LED lamp. Op deze  manier blijft de nagellak lang mooi en goed zitten. Op de voeten tot wel 6 weken. Of je kiest voor de zuurstofdoorlatende nagellak van het Zweedse merk Depend O2. Neem in dit geval slippers mee want de nagellak is zo droog na het lakken maar dan nog niet uitgehard.

Nagel reparatie € 20/15,-

Voetstudio Melanie maakt gebruik van NCM sculpure gel om nagels te repareren.

Uitzichtloze nagelproblemen oplossen in een handomdraai? NCM Sculpture Clear Gel is de oplossing voor het repareren van bijvoorbeeld mycosenagels, traumanagels en ingroeiende nagels, stootnagels en afgebroken nagels op de voeten. 
Door middel van deze gel creëer ik een mooie nagel om zodoende het probleem op te lossen. 
Bij een (vermoeden tot) mycose nagel is deze behandeling altijd in combinatie met solution spray en dadi'oil. Op deze manier kun jij thuis de strijd aan met de mycose terwijl je toch kunt genieten van mooie tenen.